TYYLIÄ JA SELKEYTTÄ  

Toimiva vaattekaappi palvelee tämän hetkisen elämäsi tarpeita. Kaikki vaattesi ovat lempivaatteitasi. Sinulla on itsellesi sopiva määrä vaatteita, joita on ilo huoltaa ja vaalia. Siisti, monipuolinen vaatekaappi tuo selkeyttä elämääsi. 


VOIMAA JA KAUNEUTTA OMASTA TYYLISTÄ

Tyyli on jotain, mikä meillä kaikilla on, aivan kuin meillä kaikilla on oma ainutlaatuinen persoonamme. Tyylin avulla voit tuoda esille arvojasi, persoonaasi ja sisäistä kauneuttasi. Omassa tyylissä voit katsoa peiliin ja nähdä itsesi juuri sellaisena kuin haluat. Tunnet olosi rohkeaksi, itsevarmaksi ja samalla levolliseksi, koska valitsemissasi asukokonaisuudessa on hyvä olla. Aikasi ei enää turhaan kulu vaatteiden miettimiseen vaan pukeutuminen tuntuu helpolta.


Kenelle palvelu sopii: 

 • Olet valmis löytämään oman tyylisi, jossa tunnet olosi mukavaksi ja sisäinen kauneutesi pääsee hehkumaan
 • Toivoisit enemmän rohkeutta pukeutua juuri itsellesi sopivalla tavalla.
 • Kaipaat selkeyttä omaan tyyliin tai tuntuu, että juuri sinulle sopiva tyyli on tällä hetkellä kadoksissa
 • Toivot, että pukeutuminen olisi helppoa ja vaatteiden miettimisen sijaan aikaa vapautuisi muuhun
 • Haaveilet toimivasta vaatekaapista, jossa jokainen vaate on sinulle mieluinen ja tuo parhaat puolesi esille.
 • Olet väsynyt erilaisiin tyylikokeiluihin, joiden sijaan olet valmis panostamaan ajattomaan, klassiseen tyyliin, joka sopii juuri sinun tarpeisiin ja erilaisiin tilanteisiin
 • Haluat muuttaa vaatekulutuksesi vastuullisemmaksi


Palvelun aikana pysähdymme miettimään tyyliäsi. Unohdamme pukeutumisen säännöt, miten pitäisi pukeutua. Sen sijaan mietimme millaiset vaatteet palvelevat persoonaasi ja tuottavat sinulle hyvinvointia. Tuntemalla oman tyylisi osaat tehdä järkeviä, tarpeellisia vaatehankintoja ja loistat sisäisestä kauneudesta.


Miten tyylisi kartoittaminen etenee:

1, Lähetän sinulle ennakkotehtäviä avaamaan ajatuksia ja toiveita liittyen omaan tyyliisi. Ennakkotehtävät auttavat valmistautumaan tapaamiseemme ja toimii keskustelumme pohjana

2, Tapaaminen, jonka aikana pohdimme ja selkeytämme tyyliäsi elämän eri osa-alueilla.

3, Saat käyttöösi muistiinpanot sekä moodboardin, jotka voit aina avata muistaaksesi millainen on tyylisi, jossa tunnet itsesi hyvinvoivaksi ja vahvaksi.


Palveluhinta 320€


SELKEYTÄ VAATEKAAPPISI, VAALI TYYLIÄSI

Vaatteet ovat viesti persoonastamme, ne ovat ikään kuin toinen ihomme. Vaatekaappimme sisältö ja järjestys heijastuvat arkipäiväiseen elämäämme, koska pukeutuminen on ensimmäinen asia mielessä aamulla ja vaatteet ovat yhteydessä siihen, millaiseksi tunnemme olomme. Toimiva vaatekaappi on sellainen, jonka sisältö koostuu sinun tämän hetkisen elämän kannalta olennaisista vaatteista. Vaatteet palvelevat tarpeitasi ja niistä syntyy monipuolisesti erilaisia asukokonaisuuksia. Pukeutuminen tuntuu helpolta silloin, kun sinulla on kaikki tarvittava helposti ulottuvillasi ja vaatteet pysyvät niille tarkoitetuissa paikoissa


Kenelle palvelu sopii:

 • Haaveilet siististä ja selkeästä vaatekaapista, joka helpottaa arkeasi

 • Olet valmis luopumaan vaatteista, mutta et ole varma mistä luopua ja miten aloittaisit

 • Kaipaat tukea sen hahmottamiseen miten saat tämän hetken vaatevalikoimastasi toimivan ja mikä on olennaista sinun tyylisi kannalta

 • Olet valmis säästämään vaatteisiin käytettyä rahamäärää sekä vähentämään uuden ostamista

 • Haluat ostaa vaatteita yhä harkitummin sekä vähentää uuden ostamista

 • Haluat oppia luomaan juuri sinulle sopivan, personoidun vaatekaapin, jota osaat yhdistellä toimimaan erilaisiin tarpeisiin


Palvelun avulla opit huomaamaan, miten olet jo osannut valita itsellesi kauniita, juuri sinulle sopivia vaatteita. Sinulle jää tunne siitä, että osaat monipuolisesti hyödyntää vaatteitasi ja pystyt tulemaan toimeen vähemmällä vaatemäärällä. Seisot aamulla vaatekaapin edessä, tunnet vaatteesi niin hyvin, että tiedät hetkessä mikä asukokonaisuus sopii juuri tähän päivään, Voit tuntea olosi varmaksi ja tyyneksi.


Mitä saat palvelun avulla:

1, Toimivan ja siistityn vaatekaapin, joka palvelee juuri tämän hetken elämäsi tarpeita.       Karsimme vaatteet, jotka eivät enää palvele tyyliäsi.

2, Selkeän käsityksen omasta tyylistäsi. Kaivamme yhdessä esiin tyylisi ytimen ja rakennamme sen ympärille toimivan kokonaisuuden.

3, Omista vaatteista rakennetut monipuoliset, persoonaasi sopivat vaateyhdistelmät, jotka toimivat erilaisissa tilanteissa.

4, Kuvat käyttöösi kaikista sovitetuista asukokonaisuuksista helpottamaan pukeutumista. Voit laittaa kuvat esimerkiksi vaatekaapin oveen helpottaaksesi pukeutumista.

5, Kuukauden ajaksi tukeni vaatekaapin järjestelyn jälkeen. Voit kysyä kaikkea liittyen pukeutumiseen, kysyä vinkkejä asuyhdistelyyn tai vaatteiden karsimiseen.


Palveluhinta 780€, kotitalousvähennyskelpoinen palvelu


EHEÄ, KESTÄVÄ JA AJATON 

Uudet vaatteet ostoskassissa tuovat iloa ostajalleen, mutta vain hetkeksi. Tulee pian tunne siitä, että vaatekaappi kaipaa täydennystä vaikka vaatemäärät alkavat jo painaa mieltä. Jos vielä ostan yhden jutun, ehkä sitten pystyn olemaan ostamatta, lupaat itsellesi tai aloitat ostolakon. Lupausta on kuitenkin vaikea pitää ja energiaasi kuluu valtavasti ostamisen ja vaatteiden ympärillä. Kuitenkin uusien vaatteiden ostaminen on tapa, josta on mahdollista oppia pois. Uuden, vastuullisen kulutustavan omaksuminen on mahdollista jokaiselle, oli lähtökohta mikä tahansa. Et tarvitse siihen lupauksia, pettymyksiä tai kieltoja, vaan voit edetä lempein askelin kohti pysyvää muutosta. Vähitellen elämä alkaa tuntua merkityksellisemmältä, kun ajatukset eivät pyöri ostamisen ympärillä. Saatat jopa aloittaa unelmiesi harrastuksen, kun halu ostaa uutta vähenee ja osaat suhtautua toisin ostamiseen.


Palvelu sopii sinulle, jos...

 • Haluat vapauttaa shoppailulta aikaa muulle tekemiselle, jollekin mielekkäälle.

 • Koet, että tyylisi on hukkunut ja kaipaat tukea sinulle sopivan ajattoman kauniin tyylin hahmottamisessa

 • Haaveilet vähemmästä vaatemäärästä ja selkeydestä arjessasi

 • Haluat rakentaa itsellesi vaatekaapin, jossa kaikki vaatteet ovat lempivaatteitasi ja olet valmis pitämään niistä huolta pitkään.

 • Olet kyllästynyt hutiostoksiin vaatekaupoilla ja haluat säästää rahaa

 • Olet valmis pohtimaan kulutustapojasi ja muuttamaan niitä kohti vastuullisempaan elämäntapaa

 • Kaipaat konkreettisesti apua siivoamisen ja karsimisen aloittamiseksi, koska tavaramäärä voi tuntua ylitsepääsemättömältä

Palvelun aikana opettelemme uudenlaisen ajattelutavan suhteessa kulutukseen ja vaatteisiin. Rakennamme sinulle tyylisi mukaisen vaalitun vaatekaapin, johon ei tarvitse sijoittaa omaisuutta. Vaatteesi ovat tarkkaan valikoituja. Ajan myötä ostaminen vähenee, koska et halua järkyttää vaatekaappisi harmoniaa. Koet olosi hyväksi ja olet tyytyväinen siihen, mitä sinulla juuri tässä hetkessä on.


Miten palvelu etenee:

1, Lähdetään pohtimaan yhdessä sekä kulutustottumuksia että vaatteiden merkitystä sinulle. Mietitään missä kohdissa voisi olla toisin tekemisen kohta ja mikä tukee muutostasi.

2, Kartoitetaan tyylisi ja vaatekaapin tilanne. Käydään läpi millaisia vaatteita sinulla jo on ja lähdemme sen pohjalta rakentamaan sinulle toimivaa kokonaisuutta kohti unelmiesi tyyliä.

3, Vaatekaappisi päivitetään aina kausittain siinä vaiheessa, kun kaipaat piristystä pukeutumiseen.


Mitä saat:

 • Saat käyttöösi Vaalittu vaatekaappi-oppaan, joka auttaa sinua ymmärtämään ja pohtimaan kulutustottumuksiasi.

 • Tehtäviä tukemaan matkaasi kohti haluamaasi muutosta.

 • Lähitapaamiset sekä etätuen.

 • Vaatekaapin järjestelyn ja päivitykset 3 kuukauden välein


Palvelun hinta 1500€


ITSEVARMA JA HEHKUVA HETKESSÄ 

Onneksi elämä ei ole aina arkea ja eteen voin tulla tilaisuuksia, uusia tilanteita, joissa haluat tietää näyttäväsi hyvältä ja olosi tuntuu hyvältä. Saatat haluta tuntea itsesi levolliseksi, rauhalliseksi, energiseksi tai dynaamiseksi.  Ehkä olet saanut kutsun työhaastatteluun unelmiesi työpaikkaan. Tai postiluukusta on tipahtanut kutsu juhliin, illallisgaalaan. Näissä tilanteissa usein ensimmäisenä tulee mieleen mitä laitan päälleni!  Pään valtaavat ajatukset siitä ettei mulla ole mitään sopivaa vaatetta ja miten ylipäätään pitää etiketin mukaan pukeutua. Lähdemme yhdessä miettimään sopivaa kokonaisuutta toiveidesi mukaan. Läpikäymällä vaatteesi ja asusteesi pystymme tekemään tarkoin harkitun asuvalinnan jos päädymme hankkimaan uuden vaatteen  tai vuokraamaan sellaisen. 


Miten palvelu etenee: 

 1. Kartoitetaan vaate tilanteesi. 
 2. Keskustellaan millaisen tunnelman haluat luoda itsellesi pukeutumisella. 
 3. Suunnitellaan yhdessä kokonaisuus, jossa tunnet olosi juuri sellaiseksi kuin haluat. Mietitään meikin ja kampauksen merkitystä kokonaisuudelle. 

Mitä saat: 

 •   Itsesi näköisen, kauniin asukokonaisuuden 
 •   Kampauksen ja ehostuksen tärkeää päivää varten
 •   Tarkoin harkitun vaatevalinnan


Palveluhinta 250€