Katri Kallio

Ihanaa, kun olet löytänyt sivuni ja saan tilaisuuden kertoa sinulle tarinani! 

Voisin sanoa olevani ikuinen optimisti ja haaveilija. Haluan kehittyä ja mennä eteenpäin. En mielelläni usko siihen jos jonkin väitetään olevan mahdotonta. Ainakin pitää ensin kokeilla. 

Olen lapsesta lähtien ollut kiinnostunut muodista ja kauneudesta. Elämäni kulki kuitenkin niin, että yliopiston ja akateemisen koulutuksen jälkeen pääsin toteuttamaan todellista unelmaani aikuisiällä. Valmistuin stylistiksi keväällä 2017. 

Kiinnostukseni muotiin ja pukeutumiseen on merkinnyt myös sitä, että olen tuhlannut omaisuuteni vaatteisiin. Olenkin käynyt läpi pitkän prosessin opettelemalla uusia kulutustapoja, koska olen halunnut ylimääräisestä vaatteiden kulutuksesta. Tarkastelemalla arvomaailmaani aloin luopua ajatuksesta toimia perinteisessä mielessä stylistina, joka kertoo miten pukeutua.

Haluan pohtia syvempää merkitystä ja kehittää jotain mikä todella auttaa ja motivoi ihmisiä. Uskon siihen, että todellinen tyytyväisyys ja halu muutokseen lähtee ihmisestä itsestään. Kauniit vaatteet ja omalta tuntuva tyyli ovat mahdollisia kaikille. Olen rakentanut palveluni ajatellen, että jokaisella on jo oma tyylinsä, kauneus, jota voi vaalia ja tuoda esille. Lähdemme liikkeelle siitä mitä jo on, mitä tavoitetta kohti voisimme yhdessä kulkea. Tämä kaikki unohtamatta pettämätöntä värisilmääni ja kykyä nähdä vaatteiden monet ulottuvuudet. Lähellä sydäntäni olevat asiat:

  •   Jokaisen oman tyylin löytäminen ja sen vaaliminen trendeistä huolimatta
  •   Pukeutumisen helppous ja ajan säästyminen vaatteiden miettimiseltä 
  •   Vaatekulutuksen hidastaminen harkituilla valinnoilla 
  •   Oman vaatekaaapin potentiaalin hyödyntäminen uuden ostamisen sijaan
  •   Kyky nähdä mikä on olennaista ja tarpeellista arjessa 


LÄHDE MUKAANI MATKALLE KOHTI VAALITTUA VAATEKAAPPIA